Több lakás égett Móron!

Kodály Zoltán utcában csaptak fel a lángok!

tobb lakas egett moron Több lakás égett Móron!

Déli 12 órakor érkezett a bejelentés Mórról a Kodály Zoltán utcából, mi szerint tűz van egy társasház 4. emeleti lakásában. A Katasztrófavédelem több tűzoltó egységet is riasztott a helyszínre. 

Perceken belül a helyszínre érkezett a Móri Önkéntes Tűzoltóság 3 tagja, őket a rendőrség járőrei fogadták a helyszínen. Kiérkezésükkor a lakók és rendőrök már  mindenkit kiküldtek az épületből.
Móri Önkéntes Tűzoltók után perceken belül a helyszínen voltak a Bodajki Önkéntes Tűzoltók és közös erővel megkezdték az égő lakások oltását.

A helyszínen lévő tűzoltó egységekhez csatlakozott még a Székesfehérvári, Móri, Kisbéri, Tatabányai tűzoltók. Valamint Székesfehérvárról egy létra szer is érkezett. Az oltás irányítását a Fejér megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat irányította.

A lánglovagok körülbelül egy órás megfeszített munkával tudták a lángokat megfékezni és átvizsgálni a lakásokat, további izzó, füstölő részek után kutatva.

Az Országos Mentőszolgálat szintén több egységet is riasztott a helyszínre, köztük egy mentő helikoptert is. Az esettel kapcsolatban két személyt látott el a mentőszolgálat.

A tűz keletkezési oka egyenlőre ismeretlen, egy lakás teljesen lakhatatlanná vált, a másik két tűzben érintett lakásra részben terjedt át a tűz. Az egyik lakás előszobája égett a másik lakás bejárati ajtaja lett a lángok martaléka.

Exit mobile version